iCloud afmelden

Voor u een Apple product aanmeldt ter reparatie, dient u deze van iCloud af te melden. Indien dit niet is gebeurd, kan de reparatie niet worden uitgevoerd.

Om u te helpen met het afmelden van iCloud vindt u hieronder een kort stappenplan:

1. Schakel de iPad of iPhone uit via de aan/uit knop linksboven
  2. Ga naar www.icloud.com en log in met uw Apple ID (dit is het account dat u onder andere gebruikt voor de App Store)
  3. Klik: ‘Zoek mijn iPhone’ (ook uw iPad zal via deze functie worden opgezocht)
  4. Selecteer de iPad of iPhone
  5. Klik: ‘wis iPhone’ (indien u uw gegevens wilt bewaren kunt u eerst een back-up maken via iTunes)
  6. Klik: ‘Verwijder van ‘Zoek mijn iPhone’’
  7. De iPad of iPhone is nu correct uit iCloud verwijderd en kan worden aangemeld ter reparatie