Vind zelf uw antwoord:

Voorwaarden herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is er om consumenten te beschermen voor miskopen. Er moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht.

  • Het product dient binnen 14 dagen aan ons te worden geretourneerd. Meld deze voor een goede afhandeling aan via het retourformulier
  • Het product dient privé te zijn aangeschaft. Indien de factuur op een zakelijke naam staat en er dus geen sprake is van een consumentenkoop, vervalt het herroepingsrecht
  • U heeft geen recht op het volledige aankoopbedrag wanneer wij zichtbare gebruikssporen zoals beschadigingen, missende accessoires of een ontbrekende originele verpakking constateren. In dit geval ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat betekent dat u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. 

Wij bieden de mogelijkheid om de retourzending onder vermelding van het antwoordnummer te versturen via UPS*.  Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor een verzendlabel. Mocht u ervoor kiezen om de retourzending op een andere manier terug te sturen, dan zijn de eventuele extra kosten en het risico voor uw eigen rekening.

*Let op: voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €4,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van uw aankoop.

Let op! Wees u ervan bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is voor zakelijke klanten. 

Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

Heeft u uw product geretourneerd onder het herroepingsrecht? Dan krijgt u binnen 14 dagen na ontbinding (het moment waarop wij op de hoogte zijn van de herroeping/aanmelding) het aankoopbedrag terug. Wanneer u uw aankoop heeft verzilverd middels een coupon of waardecheque, ontvangt u van ons binnen 14 dagen na ontbinding een identieke coupon of cheque met de waarde van het aankoopbedrag retour. Wanneer wij het product niet in goede staat hebben ontvangen (bijvoorbeeld wanneer wij een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen), dan ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat betekent dat u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. Dit geldt tevens voor coupons en waardecheques.

U ontvangt uw aankoopbedrag retour, inclusief eventuele verzendkosten met een maximum van het standaard UPS tarief van onze webshop (ongeacht welke verzendmethode door u is gekozen bij uw bestelling). De kosten voor de retourzending van €4,95 worden in mindering gebracht. Mocht u ervoor kiezen om de retourzending op een andere manier terug te sturen, dan zijn de eventuele extra kosten en het risico voor uw eigen rekening.

Let op! Wanneer u met uw creditcard de betaling heeft uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kunt u dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

Mogelijk gemaakt door Zendesk