Aanmaken Mijn Komplett account

U kunt een Mijn Komplett account aanmaken door rechtsboven op onze website te klikken op Inloggen/Registreren. Hierna komt u op een pagina waar u de keuze kunt maken voor de optie Account aanmaken. Vervolgens doorloopt u de stappen. Voor het aanmaken van een Komplett account is het belangrijk dat uw browser zogenaamde cookies accepteert.

Uw privacy staat bij Komplett natuurlijk hoog in het vaandel. Hoe wij met uw gegevens omgaan, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Alle informatie over Mijn Komplett account