Vind zelf uw antwoord:

Product retour sturen

Online aankopen

Heeft u een product gekocht via de webshop en is het niet wat u ervan had verwacht? Dan heeft u de mogelijkheid om, binnen 14 dagen na ontvangst, het product zonder opgaaf van reden terug te sturen via het herroepingsrecht. Voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €4,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van uw aankoop.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u aan de voorwaarden te voldoen. Nadat wij het product in goede staat retour* hebben ontvangen, zult u binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug krijgen.

*Let op: U heeft geen recht op het volledige aankoopbedrag wanneer wij zichtbare gebruikssporen zoals beschadigingen, missende accessoires of een ontbrekende originele verpakking constateren. In dit geval ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat betekent dat u 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt. 

U kunt er ook voor kiezen om het product om te ruilen voor een ander product.

Let op: Heeft u een defect product? Meld deze dan aan voor reparatie.

 

Defecte producten

Heeft u een product dat niet meer naar behoren werkt of kapot is? Dan kunt u deze aanmelden voor reparatie. Zorg ervoor dat u vooraf een back-up maakt van uw bestanden en controleer of het probleem middels een recovery kan worden opgelost.

Mogelijk gemaakt door Zendesk